КРАСА ВАШИХ ОЧЕЙ. ARKANA EYE ILLUMINATE THERAPY

20-07-2017 10:42

КРАСА ВАШИХ ОЧЕЙARKANA EYE ILLUMINATE THERAPY

Шкіра навколо очей дуже тонка – всього лише півміліметра. На інших ділянках обличчя вона в чотири рази товще. У периорбітальній зоні майже немає ПЖК, мало сальних і потових залоз, а також таких опорних волокон, як колаген та еластин. А круговий м’яз ока безперервно працює, скорочуючись щодня не менше 10.000 раз. Тому зморшки навколо очей з’являються одними з перших на обличчі. Препарати лінії Eye illuminate Therapy ТМ ARKANA призначені для догляду за шкірою периорбітальної зони. Що входять до складу речовини допомагають знизити чутливість, роздратування, запалення, а також зміцнюють захисні механізми шкіри і мають судинозвужувальну дію.

АКТИВНІ КОМПОНЕНТИ:

Кофеїн (COFFEINE) – сприяє активації клітинних життєвих процесів. Якщо шкіра була набрякла, кофеїн активує виведення рідини. Ще однією важливою властивістю кофеїну є його здатність посилювати синтез холестерину – липида, дуже важливого для створення захисного билипидного шару шкіри.

Вітамін С(3-O-ETHYL ASCORBIC ACID) – добре проникає в шкіру, надає освітлюючу і легку антиоксидантну дію, посилює синтез колагену, сприяє відновленню шкіри після пошкодження.

Лактобіоновая кислота (LACTOBIONIC ACID) – своєрідний гібрид цукру, галактози і глюконової кислоти. Кожна молекула лактобіона здатна прив’язати до себе вісім молекул води, тому використовується, як прекрасний зволожувач, а також здатна до відновлення захисних властивостей шкіри за рахунок стимуляції ферментів, які беруть участь в біліпідній збірці.

Транексамова кислота (TRANEXAMIC ACID) – діє відразу в декількох напрямках: блокує утворення меланіну в клітинах безпосередньо, не дозволяє йому накопичуватися локально і розсіює той меланін, який вже присутній в шкірі. Також має кровоспинну дію.

ВИСНОВОК

Регулярне застосування препаратів лінії Eye illuminate Therapy покращує мікроциркуляцію крові, відновлює коллагено-еластинову матрицю, усуває надлишок рідини в тканинах. Сприяє зменшенню кількості вільних радикалів і, як наслідок, зводить до мінімуму запальні процеси, що сприяє помітному зменшенню “мішків” під очима.

Х. І. Шеховцова

Опубліковано
В категорії Arkana

Залишити коментар