Нормалізація обмінних процесів в шкірі за допомогою карбокситерапії

06-10-2017 10:54

ВУГЛЕКИСЛОТА
Вуглекислота – другий за значенням після кисню, найважливіший регулятор і субстрат життя. Вуглекислота стимулює дихання, бере участь у підтримці необхідної кислотності крові, сприяє розширенню судин, підвищує резервні можливості організму та імунної системи.

ПОРУШЕННЯ ОБМІННИХ ПРОЦЕСІВ – ПОЧАТОК ЗАХВОРЮВАННЯ

Згідно із законом Вериго, при нестачі в організмі вуглекислого газу кисень з гемоглобіном утворюють міцний зв’язок, що перешкоджає віддачі кисню тканинам. Багато досліджень підтверджують, що при будь-якому дерматологічному захворюванні виникають порушення в диханні тканин, що порушує нормальне співвідношення концентрації кисню і вуглекислоти.

ЧАРІВНА ДІЯ ВУГЛЕКИСЛОТИ

Лікувальна дія вуглекислого газу полягає в тому, що при фізіологічній концентрації в клітинах він сприяє розширенню капілярів, при цьому кисню більше надходить у міжклітинний простір і потім шляхом дифузії в клітини. Дані процеси сприяють зняттю спазму з капілярів і нормалізації обмінних процесів в тканинах.

ВИСНОВОК

Карбокситерапія від ТМ ARKANA сприяє підтримці вуглекислого газу на фізіологічному рівні, при цьому в курації процедур можна домогтися багато чого: зняття внутрішніх спазмів судин, розблокування всіх внутрішніх «затискачів», тим самим нормалізувати обмінні процеси в шкірі, поліпшити мікроциркуляцію і допомогти імунній системі продуктивніше працювати.

Шеховцова Х.І

Опубліковано
В категорії Arkana

Залишити коментар