Професійна маска для обличчя Oxygen Infusion Mask

07-12-2017 10:20

На вулиці початок грудня і всі готуються до Нового Року. Напередодні Різдва неодмінно хочеться вірити в чудо, яке, якщо вірити, обов’язково станеться.

ТМ Аркана подбала про диво для вашої шкіри. МаскаOxygen Infusion Mask являє собою засіб 2 в 1. Активним компонентом даного препарату є перекис водню.

Природа подбала, щоб у нашому організмі існував захисний механізм, званий імунною системою. Її клітини – лейкоцити і гранулоцити – виробляють перекис водню, яка при розкладанні утворює атомарний кисень, без якого не відбувається жодна біологічна реакція. У той же час перекис водню є сильним окислювачем, вона знищує будь-яку патогенну мікрофлору і нормалізує сапрофітну мікрофлору нашої шкіри.

Дана маска одночасно і очищає, і насичує шкіру киснем. При регулярному використанні освітлює шкіру, знімає ознаки втоми, крім цього сприяє більш глибокому проникненню інших активних компонентів сироватки або крему.

Застосування:

  • суха сіра шкіра
  • шкіра курців
  • оксигенируюча дія для будь-якого типу шкіри
  • відбілювання

Використання:

Захистити шкіру навколо очей вологим компресом, за допомогою кисті нанести маску рівномірним щільним шаром (не перемішувати і не втирати!), Витримати експозицію 15 хвилин. Надлишки прибрати шпателем, а залишки маски –  вологою процедурною серветкою.

Активні компоненти:

Н2О2, молочна кислота, тригліцериди, лактат натрію, вітаміни А і Е

Х. І. Шеховцова

Опубліковано
В категорії Arkana

Залишити коментар